22 november, 2017

Återförsäljare

Att bli återförsäljare – Vad innebär det?

Microbus söker och välkomnar kontinuerligt nya återförsäljare, tillsammans ökar våra gemensamma möjligheter att nå framgång och lönsamhet. Vi söker återförsäljare över hela Sverige och Europa. Tillsammans med våra samarbetspartners arbetar vi aktivt med att förenkla våra kunders vardag.

Närheten till lokala återförsäljare är ett viktigt steg i den utvecklingen. Många av våra befintliga återförsäljare är egna företagare som kompletterar sin verksamhet med att erbjuda sina kunder våra produkter.

Stora säljorganisationer, enmanskonsulter som väletablerade företag och nyblivna företagare är välkomna. Inga återförsäljare är för stora eller för små för oss!

Vad innebär det att vara återförsäljare?
Som återförsäljare av Microbus produkter utgår du alltid från kundens behov. Du får genom Microbus möjlighet att hjälpa din kund med installation, hårdvara, mjukvara och utbildning. Som partner ansluten till Microbus får du tillgång till en effektiv, flexibel och öppen samt transparent säljkanal.

Genom Microbus starka varumärke och helhetslösningar kan du erbjuda dina kunder den rätta lösningen för just deras verksamhet. Du får även möjlighet att erbjuda dina kunder vårt trygghetspaket som bl.a. innefattar support, service och kontinuerliga utbildningar.

Tillsammans skapar vi en långsiktig och hållbar relation mellan dig och dina kunder. Microbus eftersträvar att upprätta nya samarbeten med hungriga, kompetenta och kvalitetsmedvetna företag och individer.

Vad får du?
• Kostnadsfri produktgenomgång och utbildning på våra system
• Fullständig sälj- och tekniksupport
• Avtalad återförsäljarrabatt
• Kostnadsfria visitkort och reklamblad
• Möjlighet att kostnadsfritt låna demoprylar till mässor och nyckelkunder.
• Beroende på säljvolymer har du möjlighet att uppgradera till partner med ensamrätt
• Som partner skickar vi dig samtliga förfrågningar i ditt geografiska område.
• Rätt att använda symbolen auktoriserad ÅF för Microbus.

Vilken produktkategori?
Vi har delat in våra produkter i några olika kategorier där du kan ansöka om att bli återförsäljare i en eller flera av våra kategorier. De flesta av kategorierna har vi delat upp i geografiska zoner.

• Digitala storbildsskärmar
• LCD-skärmar – Digital signage
• Industridisplayer
• Elektroniska trafikskyltar VMS
• Elektroniska informationsskyltar
• Matchur och resultattavlor för sport

Vilken nivå väljer du?
Väljer du att bli återförsäljare har du rätt till en generell försäljningsrabatt, din rabatt blir högre ju mer du säljer. Kravet för att bli återförsäljare är att du når upp till en viss inköpsvolym varje år. En del av våra återförsäljare är partners, vilket innebär att de har ensamrätt på en viss produktkategori i ett viss geografiskt område. Det finns även möjlighet att bli förmedlare av våra produkter. Det innebär att du erhåller viss provision, som tack för hjälpen. Provisionen betalas ut i efterskott när affären är avslutad.

Vad förväntar vi oss av dig?
Affärsmannaskap och professionalism
Starkt försäljningsdriv
Ett öppet flexibelt samarbete med transparens i båda riktningarna.

Hur kommer jag igång?
Initialt bokar vi ett presentationsmöte. Här ges båda parter möjlighet till en personlig presentation, förutsättningar för ett effektivt samarbete gås igenom. Lite beroende på vilken produktkategori ni tänker arbeta med kompletterar vi med utbildning av våra produkter och vår säljstrategi.

 

Hör av dig!
Kontakta oss redan idag för att få mer information om hur vi tillsammans med dig kan växa och utveckla försäljningen. Skicka kontaktuppgifter samt kortfattad information om dig eller ditt företag till info@MicrobusGroup.se

Välkommen ombord på Microbus!
Jan Niskala, VD