24 november, 2017

Projektledning

Projektledning

Konsultation

Vi erbjuder er konsultation, där vi hjälper till att ta fram en mix av tjänster som passar er verksamhet. I arbetsprocessen utgår vi ifrån era önskemål. Vi säkerställer kommunikationsbehov, analyserar och tar fram kostnadsramar för projektet. Vi levererar en nyckelfärdig helhetslösning.

Microbus LEDdisplayer

Vi levererar digitala LED-displayer kompletta med konstruktionsritningar, fundament, ramverk, elskåp mm. Allt framtaget för att fungera felfritt med en perfekt bildåtergivning under en lång tid. Oavsett om det är sol, regn eller snö så kommer ni kunna få ut er information på de platser ni önskar. Vi levererar digitala skyltar för offentligmiljö, reklamskärmar, storbildsskärmar och för industriella applikationer.

Lång erfarenhet

Vi har över tjugo års erfarenhet av projektledning, tillverkning och tekniskt know-how, vilket gör att vi kan bibehålla en mycket hög kvalité på våra produkter, samtidigt som vi levererar till konkurrenskraftiga priser.
Vi genomför förstudier, kommer med råd, idéer och lösningar. Vi levererar kompletta och nyckelfärdiga system. Installation, driftsättning, utbildning samt underhåll av systemen ingår i våra paketlösningar.

Drift och underhåll

Efter leverans kan vi även hjälpa er med drift och underhåll
Microbus är en stabil partner med hög teknisk kompetens som garanterar att ni får en produkt av hög kvalité. Vår egen serviceorganisation tar hand om underhåll och support vilket ger dig som kund en trygg och säker investering.